Maleza Pacific Rose

Født
11.desember 2006

Far
Maleza Mystic Man On The Moon
Mor
Maleza Good Golly Miss Molly

HD/Øyne
HD: A
Øyne: CRD

En dag for noen år siden tok Silje kontakt med oss og spurte hvorfor bilde av Lindy lå på en fremmed hjemmeside. Vi gikk inn på denne siden og stusset veldig på likheten mellom hundene og lurte på hvordan dette hang sammen- hunden på bilde hadde kallenavnet Rose, men det var ingen stamtavle eller stamtavlenavn oppgitt. En stund trodde vi at bilde kunne være forbyttet. Samtidig ble vi oppfordret av en av våre valpekjøpere til å gå inn på samme siden.

Det kunne ikke være Lindys kullsøster da hun var den eneste tricolor tispen i det kullet. Etter hvert fant vi ut de var halvsøsken med samme mamma fra Maleza.

Rose som kom til oss sommeren 2010, er en vakker Østlandsjente, som har hatt ett omflakkende liv før hun havnet hos oss. Hun hadde da hatt to kull hos sin siste eier. Blant annet lille Grace som vi overtok 3 mnd gammel. Til tross for Rose sitt omflakkende liv er hun en strålende vakker og harmonisk tispe som har slått seg godt til ro hos oss og hun flyttet fort inn som en del av flokken.

Til og begynne med trodde hun nok at hun var hos oss på ett ferieopphold, slik hun hadde vært noen ganger tidligere. Hun ble veldig urolig og gjemte seg når andre feriegjester ble hentet.

Da det etter hvert gikk opp for henne at hun skulle få bli, adopterte hun «far» i huset og han er nå hennes store kjærlighet. Så sant hun får anledning, kryper hun opp i fanget hans for å få kos.

Det spesielle er at vi nå i flokken vår, har 3 tricolor halvsøstre med Molly som mamma. De er veldig like og lett å forveksle. For å holde dem fra hverandre må vi enkelte ganger bruke navnet på den tispen vi vil ha kontakt med for å se hvem som kommer.

Rose og datteren Grace har funnet tonen sammen, i en liten familie, i flokken, som også inkluderer Gazza. Han er veldig fornøyd og passer godt på dem. Mor og datter har nå fått en spesiell utstråling og trygghet. De bærer tydelig preg av å ha slått seg til ro i sin nye flokk og sitt nye hjem.

Da Rose kom til oss var pelsen fraværende, etter at hun hadde hatt sitt 2. kull hos forrige eier. Nå har den vokst rikt ut igjen og hun er begynt på sin utstillingskarriere. Til å være så uerfaren har hun gjort det veldig bra i det siste, der hun har vært stilt sammen med Grace. Dette har nok Johannes (yngste broren til Silje) en del av æren for. Han har vært med og trent henne på Kilden og det har gått veldig bra. Det er en fryd å se dem sammen, så flinke de er.

Vi tok henne med til Stavanger og Vestnes og vi må innrømme at tårene spratt da hun fikk sin første CK og nr 2 i åpen klasse på NSSK sin utstilling i Stavanger og deretter ble nr 3 BTK på Vestnes.

Dette var stort for oss alle. Ikke minst for Inger Marie og Eddie som endelig har funnet Rose igjen. Vi lover å ta godt vare på henne, søstrene og Jonas som kommer fra dem.

LYKKE TIL ROSE og velkommen til Vesttun.