Maleza Lovely Black Lady

Kallenavn
Lindy

Født
28. februar 2005

Foreldre
Far: INT DK N UCH NV-02 Maleza Dancing Doubar
Mor: Maleza Good Gooly Miss Molly

HD/Øyne
HD: A
Øyne: cea-crd som valp – FRI som voksen

Lindy kom til oss våren 2005. En herlig tric. valp som vi hadde ønsket oss lenge. Vi hadde lett i flere år før vi tilslutt fant henne hos Inger Marie og Eddy. Vår takknemlighet er stor for at vi fikk overta henne .

Vi hadde en fin tur østover for å hente henne hjem. Hun hadde slett ikkje tenkt å ligge i bur eller på gulvet, men ville hele tiden opp på sin nye ”far” sitt fang mens han kjørte bilen hjemover. Vi stoppet flere ganger på hjemveien men nådde heldigvis frem i god tid før Evita fikk sitt 2.kull og hundepasseren vår måtte dra i konfirmasjon.

Lindy er nå Johannes sin «bare min» hund hos mormor og morfar og han har selv funnet navn til henne. Hun har utviklet seg til å bli en flott toåring. På grunn av pelsen har hun enda ikkje blitt så mye stilt, men hun har fått flere HP. Vi gleder oss til å vise henne mer frem i ringen.

Hun kommer fra en like stor flokk som vår og har utviklet de samme gode innstinktene som den nye flokken hun kom til. Lindy er litt i slekt med Ivan og Bellami, og har mange av de samme egenskapene. Hun har gode annlegg som en fremtidig ledertispe og har allerede en verdig oppførsel på linje med Ivan og Robin. Lykke til med fremtiden lille venn.

Stor dag på utstilling i Nesbyen, 2009! Lindy tok CERT, ble BIR og BIG4!