Camipato’s Amazing Grace In Blue

Kallenavn:
Grace

Født:
6. februar 2009

Foreldre:
Far: NUCH Vesttun’s Gazza De Niro In Blue
Mor: Maleza Pacific Rose

HD/Øyne
HD: A
Øyne: cea-crd

Vår lille Osterøy jente er kommet hjem til pappaen sin. Grace kom til oss 3 mnd gammel og er en herlig sølv farget skjønnhet med en helt spesiell utstråling. Et lite fyrverkeri av glede og utforsker trang. Hun var alene i kullet og ble født ved keisersnitt da fødselen ikke kom ordentlig i gang. Turid var så heldig å få være med på Stend da hun ble født og Torbjørn kom inn for å se henne før de dro hjem igjen. Sant og si fikk vi begge litt ”hakeslepp” da vi fikk se hennes utrolig vakre farge og tegninger. Nesten helt lik grandtante Nine.

Da Grace (Minni) var 6 uker gammel dro vi sammen med Inger Marie fra Maleza for å besøke dem. Med oss var også Gazza, hennes pappa som strålte over sin nye lille familie. Valpen var bare nydelig og veldig tillitsfull og aktiv. Vi var veldig glad for at de ville beholde henne på Camipato, vi ville da få treffe henne igjen og se henne vokse opp. Da hun på ny skulle til helsesjekk fikk Torbjørn være med og han var svært fornøyd med valpens utvikling så langt.

Etter en del frem og tilbake kom meldingen om at valpen skulle selges og vi kunne overta henne. 1. mai tok vi Silje med på ”blåtur” for å hente Minni hjem til oss. Synet av Siljes ansiktsutrykk da hun forsto at vi skulle kjøpe henne og ta henne med til Vesttun var ”penger verd”. Silje hadde nylig mistet sin kjære venn Lassie og hun fikk nå overta valpen som sin egen her hos oss.

Vel hjemme ble det kaos når vi ropte på Minni, for navnet var for likt i uttalelse til flere av de andre hundene. Siljes mamma Kjærsti og Inger Marie foreslo da uavhengig av hverandre å kalle henne Grace, som også skulle bli stamtavle navnet hennes. Dette ble forsøkt og det fungerer nå helt fint. Valpen fant seg fort til rette hos oss. Gazza tok henne med på plenen, for tissetur og Mia sov med henne de første nettene. Jeanine har overtatt mamma rollen med hensyn til oppdragelse så alt er i skjønneste orden.

Fra Siljes konfirmasjon, 12. september 2009.

Grace er 4. generasjon etter Robin og Vanessa. Besteforeldre er Raymond og Ronjah, Adam (far til Bellami og Jonas), samt bestefar til Ivan og Lindy (storesøster til Rose) ligger også bak. Cita, mormor til Rose og Lindy er kullsøster til moren til Bellami fra La Vida. Med andre ord, Grace er i slekt med alle våre hunder så langt. Så vi kan trygt si at hun er en av flokken.

I kreativitet er hun et speilbilde av grandtante Beckie, snill og god som foreldrene, fargen etter grandtante Nine og iflg Silje: den mest oppfinnsomme og lureste valpen som noen sinne har vært hos oss.

Grace er nå meldt på til sin første utstilling og det blir spennende med resultatet. Hun er lett lært og har vært litt på trening med Silje. Vi ønsker Grace velkommen til Vesttun og lykke til fremtiden. Samtidig takker vi Cathrin og Tommy for at vi fikk kjøpe denne herlige valpen. Vi lover å ta godt vare på henne.

3 måneder gammel