Windiacre Vanessa

1992 – 2000

Vaness

«Vanessa»
Født: 11.01.92

Far: Int Nuch SV-89 Breezdon Drusus Caesar Mor: Windiacre Cyndi

Vanessa kom til oss i voksen alder, opprinnelig for på bli parret med Robin, men på grunn av forskjellige omstendigheter ble hun værende her.

Hun ble tatt godt imot i flokken og Nine og Vanessa utviklet et sjeldent godt vennskap. Nine som alenetispe og Vanessa fra en stor tispeflokk. De var helt jevnbyrdige så lenge Vanessa levde. Da Nine igjen ble alenetispe utviklet hun et sterkt lederskap, som hun beholdt livet ut.

De passet hverandres valper og tok seg av nye innkjøpte valper som sine egne, begge gulpet mat til valpene og ammet i flere månder, de valpene som ble værende på Vesttun. Tilslutt måtte vi skille dem fra hverandre noen uker fordi valpene ble for store og måtte avvennes. Begge var utrolig gode mødre,noe de har gitt videre i arv i form av god preging. Vanessa fikk to kull, det siste på 11 store fine valper, også dette klarte hun med glans.

Etter hvert mistet hun interessen for utstilling, men fikk med seg et cert og flere ck før det ble slutt. Hun hadde en vakker mørk sobelfarge, og et herlig harmonisk vesen. Da Vanessa og Robin døde plutselig og uventet sørget Nine seg nesten til døde. Vi trodde ikkje vi skulle klare redde henne men heldigvis ordnet det seg.

Selv om vi har mange hunder er det hardt å miste to samtidig, og da ville det være fryktelig om noen også skulle sørge seg til døde. Sansynligvis var det salmonella smitte fra piggsvin som tok livet av dem og det gikk veldig fort. Alt var over på et par timer og veterinæren kunne ikkje gjøre noe.

Vanessa hadde spesielle evner. Hun hadde enorm omsorg spesielt for to av sine døtre Beckie og Ronjah. Hun varslet når noe var galt, så lenge de levde, Men nå ser det ut til at hun har fått fred. Vi har aldri angret på at vi tok imot Vanessa og takker henne for det hun har vært for oss og hundeflokken. Hvil i fred Nessamor