Vesttun’s Grace Our Blue Snowqueen

Jeanine2 Jeanine1

Kallenavn:
Jeanine

Født:
6. mars 2001

Foreldre:
Far: NUCH Blue Label’s Blame The Handler
Mor: Vesttun’s Black Ronjah

HD/Øyne:
HD: A
Øyne: cea-crd

Jeanine ble født i et kull på 10 stk., på morfar Robin, sin fødselsdag. Hun fikk en aktiv tid i valpekassen med 8 brødre og en søster, og flere ganger satte hun seg ned foran døren og «ba» om å få komme ut.

Når vi tok henne opp, kroet hun seg sammen og formelig begynte å male. Jeanine som er oppkallt etter tante Nine, skulle reise til Nord Norge som liten valp. Hun ble avbestilt da vi ikke ville sende henne alene med fly, dessuten måtte hun ha ventet alene på flyplassen i Trondheim i flere timer, i påvente av nytt fly. I stedet ble hun satt på for, hos en familie i nærheten som hadde to hunder fra oss, fra før.

Hun kom tilbake til oss for å få sitt første kull og ble værende her for godt.

Jeanine er en veldig vakker tispe med fin blåfarge som hun har gitt videre til alle sine blå valper. Hun ligner mye på sin mormor Vanessa, i hele hennes måte å være på og i måten hun oppdrar sine valper. Selv om det er Vanessa som har slått mest igjennom, er der også mye likhet fra hennes foreldre Ronjah og Raymond.

Hun er en stille tispe som i stedet for lyd, setter seg ned foran oss når det er noe hun ønsker å oppnå. Hun sitter slik helt til vi nevner det rette ordet. Da løper hun glad rundt oss og alt er ok. Vi har oppdaget at en av hennes 4 uker gamle valper Anine, en nydelig blå tispe har de samme egenskapene og det kan nok bli vanskelig å sende henne ut av huset, i hvert fall ikke langt av gårde.

Jeanine har vært lite på utstilling, men hun har fått fine resultater de gangene hun ble tatt med. Hun legger ikkje skjul på at det ikkje er så gøy i ringen og det må vi også ta hensyn til. Utstilling skal være kjekt, både for to og firbeinte, men hun kan jo forandre mening, det er jo en «ordentlig dame»sin fulle rett.

Jeanine har tilført oss mye glede og vi ønsker henne fortsatt lykke til i årene som kommer.