NUCH Vesttun’s Exhibit Black Bearman

Kallenavn
Rex

Født
27. oktober 1999

Foreldre
Far: Cansha’s The Clay In Black
Mor: NUCH Blue Label’s Keep Up The Image

HD/Øyne
HD: A
Øyne: –

Rex som er Evita sin kullbror og Queenie sin lillebror, skulle leveres her i området, men fordi vi ikke ville la dem få hente ham før han var 8 uker, ble han avbestilt og ble hentet av en annen familie 1. nyttårs dag.

Han fikk ett godt liv i Austevoll sammen med en ett år eldre collie hann, inntil det kom sykdom i familien og begge hundene måtte flytte. Rex sørget lenge etter at han kom tilbake til oss, han slapp dessuten all pelsen momentant, noe vi har opplevd på andre hunder også når de bærer stor sorg.

Dessuten hadde vi fått Ivan som var 4 måneder yngre og som ikke hadde vært her når Rex var valp. Rex likte ikke at moren Nine tok seg av Ivan som sin egen. Selv var han jo sønn av ledertispen og mente at han selv skulle komme i første rekke. Evita ble jo vasket og dullet med så lenge moren levde og dette forsto han ikke.

I ettertid har Rex lagt seg under Ivan i rang, men han er en stor vimsekopp, som har den samme trang til prating som sine to søstre. Rex er en pen tricolor, svært snill, hanne, som har særlig stor omsorg for Evita sine valper. Han har vært på noen få utstillinger og har fått Cert og Bim.

Til høsten blir han veteran og kan hende han da blir litt mer voksen. Rex er like spretten som en unghund og bærer alderen sin svært godt.

Vi håper han får oppleve mange år her på Vesttun og ønsker ham lykke til videre.