NUCH Vesttun’s Gazza De Niro In Blue

Gazza
Kallenavn
Gazza

Født
6. mars 2001

Foreldre
Far: NUCH Blue Label’s Blame The Handler
Mor: Vesttun’s Black Ronjah

HD/Øyne
HD: B
Øyne: –

Gazza ble født I et kull på 10 valper på sin morfar Robin sin fødselsdag. Han er «far» sin kose gutt og utrolig lik sin pappa Raymond i utseende og gemytt.. Han vil helst ha ro og fred samtidig som han ønsker å få bli med der det skjer noe. Hans oppgave i flokken er å oppdra og prege de yngre hannene. Gazza er så tålmodig og fin og klarer denne oppgaven med glans.

Han har tre kull og kull nr. 2 ble også født den 6.3 så den datoen kommer vi til å huske lenge. Gazza har gitt videre en nydelig blåfarge til sine avkom. Selv har han vært litt grumset i fargen etter å ha fått valpefor med mais i. Han var helt klar blå som nyfødt og den fine fargen håper vi kommer tilbake, nå når han for første gang er begynt å røyte. Han er den eneste av kullsøsknene som ikke har skiftet pels. Hans far Raymond ventet til han var 12 år så vi får være glad for at Gazza nå er i gang.

Våren 2005 fikk han sitt 3. cert på NKK i Bergen og ble Champion. Dette var litt spesielt for oss, siden det var vår første hjemmeavlede hund som oppnådde denne tittelen. Silje, barnebarnet vårt var helt skråsikker på resultatet, før vi dro hjemmefra. Hun var veldig lei seg fordi vi ikke tok henne på alvor. Desto større var gleden og overraskelsen da det slo til og mormor og morfar måtte be henne ydmykt om unnskyldning. Svaret var. Det er ok for eg visste at eg hadde rett. Silje er bare slik og kan ikke for det fordi hun sansynligvis er arvelig belastet med en 6. sans.

Gazza er Malin sin hund hos mormor og morfar. Siden hun er eldst av barnebarna og dessuten håndterer han så bra, er hun den første som har fått en hannhund som sin egen. Hun har trent han mye og har gått barn og hund med ham flere ganger. Gazza skjønner helt sikkert at han er hennes hund for han fotfølger henne når hun er hos oss.

Gazza småprater mye. Når han er «helt i 100» hopper han på baken og klapper med tennene og smiler alt han kan med sammen knepne øyne. Han er et utrolig syn og oppfører seg som en hengiven sirkus hund. Selv om «mor» har sagt at dette får han ikke gjøre når han er i ringen, er vi aldri helt trygg, særlig hvis han liker dommeren veldig godt. Hittil har det heldigvis gått bra. Det som er spesielt med denne oppførselen er at minst en av hans yngste valper som ikke er oppvokst i vår kennel og ikke er påvirket av Gazza, har begynt med de samme faktene. Forstå det den som vil. Uansett er Gazza en utrolig flott hund som vi setter veldig stor pris på. Han har et helt spesielt forhold til «barna» sine. Alt fra første tur med de voksne hundene plukket han ut Image for å leke og passe godt på henne. Den samme oppførselen har han også ovenfor de av valpene sine som kommer innom på besøk. Vi ønsker han lykke til med mange gode år hos oss.