Nuch Blue Labels Keep Up The Image

1992 – 2004

Nina

«Nine»

Født: 24.07.1992

Far: Lynnfield On Your Credit
Mor: Paliando’s All Or Nothing

Nine kom som en sprudlende fargeklatt, 8 uker gammel, fra Nedregård i Ålesund. Hun var deleid med Elin Skaate, og skulle bo hos oss.

Våre to”gutter” tok i mot henne med stormende glede og vernet om henne på alle måter. Når vi gikk på tur var hun midt i mellom dem og fikk de mat eller en godbit satt hun også imellom. På hennes første collietur, markerte Robin henne for sikker hets skyld.

Nine ble etter hvert en bereist dame, fikk fine premier i lydighet og utstilling, var innom agillity, noe som ikkje passet helt for ”mor”, med all løpingen. Hun vakte oppsikt hvor hun kom på grunn av den nydelige fargen og hennes vinnende vesen. Mer enn en gang ble hun oppfordret til å ligge mellom to hannhunder i fellesdekk, for på holde ro i rekkene.

Etter hvert fikk hun 3 kull og den nydelige blåfargen gav hun videre. Som veteran kom hun tilbake i utstillingsringen. Som 9åring ble hun Norsk Utstillings Champion og dessuten Bis på utstillingen til NCK avdeling Vestlandet. Samme år ble hun nr 2 veteran på landsbasis.

Hun holdt seg godt i mange år men tilslutt måtte hun gi tapt for boreliasmitten som vi ikkje klarte å få henne frisk fra. Hele flokken ble smittet. Heldigvis ble de fleste friske etter langvarig behandling, men Nine, Raymond og Julian kunne ikkje reddes. Minnene vil vi ha med oss og vi er takknemlig for alt de har gitt oss.

Nine etterlater seg et stort tomrom, var alltid snill og blid og en sterk, god leder for flokken. For oss er en blå legende borte. En helt spesiell hund som satte farge på hverdagen. Takk for at du var den du var. Fred over ditt minne.