Vesttun’s Storm Sweet Symphony


Kallenavn
Linus

Født
12. desember 2010

Registreringsnummer
NO 31242/11

Foreldre
Far: Maleza Jonas Just Shaded
Mor: Vesttun’s Ninja Litimor To Image

HD/Øyne
HD: A
Øyne: Fri

Linus er født i Ninja sitt 2. kull, i ett antall på 8 friske fine valper. 7 frie hanner med steinene på plass og 1 tispe med litt CRD. Ett fantastisk resultat på hele valpekullet.

8 uker gammel

Han er en av våre nye «tvillinggutter» sammen med Adam og det er første gnag vi har beholdt 2 valper av samme kjønn for å bli i flokken vår. Det vil bli veldig spennende og fremtiden vil vise om de trivest i lag. Så lenge Jonas tar del i oppdragelsen vil det nok gå bra. Dessuten er de så forskjellige individer.

Han er 4. generasjon etter oldemor Nine her hos oss. Stamtavlenavnet sitt Storm har han fra Jul i Blåfjell og Linus er etter Linus i svinger, som er ett forslag fra Silje. Linus ble tidlig plukket ut i valpekassen av «far, som et fremtidig medlem av flokken på Vesttun.

Han vokser seg mer og mer lik sin grandonkel Rex og onkel Lucas så det er ikke tvil om at det er Nine sine linjer som har slått igjennom hos ham. Linus ser veldig lovende ut så langt men hvis han ligner på onklene i utvikling vil han nok trenge mer til enn kullbroren Adam.

For tiden består livet hans mest i lek og moro i hagen eller i beitet hvor de får utfolde seg fritt og jage rundt etter hverandre, eller ta spor etter hjort, rev, pus, padde eller pinnsvin. Det er også blitt litt spennende å leke med de store jentene. Jonas og Ninja er svært stolt av guttene sine og det har de all grunn til. De er så vidt begynt på treningen på Kilden med tanke på høstens utstillinger hvor de skal debutere som unge juniorer. Det skal bli spennende. Foreløpig har vi bestemt at de skal få være en om gangen, som blir med, for å unngå at de blir for avhengige av hverandre. På den måten får de også egne erfaringer.

Lykke til lille venn.