Vesttun’s Sable Son Of Jonas Adam

IMG_0038

10 måneder gammel

Kallenavn
Adam

Født
12. desember

Registreringsnummer
NO 31238/11

Foreldre
Far: Maleza Jonas Just Shaded
Mor: Vesttun’s Ninja Litimor To Image

HD/Øyne 
HD: A
Øyne: Fri

Adam er den andre delen av våre nye «tvillinger» fra samme kull som Linus og er også 4. generasjon etter oldemor Nine.

Han ser ut til å ha fått sitt utseende fra Jonas og tanten Bellami. Han er prikk lik Bellami som valp bortsett fra hannhund preget og kunne godt ha vært hennes valp. Det er nok Adam fra Marit og Eivinn som har preget ham mest. Derfor er han opp kalt etter deres Adam, som er farfar og oldemorfar til dette kullet.

Etter at Marit og Eivinn døde ble Adam værende på Maleza og hans gener har preget hans etterkommere sterkt. Herlig gemytt flott farge, flotte ører og nydelig haleføring. Vi er så heldige å få ha hans barn Bellami og Jonas her hos oss samt hans barnebarn etter Buffy: Ninja og Diva og nå Adam og Linus etter Jonas. Vi fikk heldigvis treffe Adam in live på La Vida for en del år siden og vi kan ikke glemme den flotte hannhunden som gav ett så sterkt inntrykk på oss og etter det, ett sterkt ønske om å få hans gener innpå våre linjer. Dette er lille Adam ett flott eksempel på.


7 måneder gammel

Han var tidlig bortbestilt til Rogaland men ble aldri hentet, og da vi heller ikke fikk kontakt med bestiller ønsket vi å beholde ham selv. Noe vi ikke har angret på hittil. Han er veldig lovende så langt og er en koseklump av de skjeldne.

Det deler han forøvrig med Linus og de andre i kullet. Han har nå hatt sin første trening og skal etter planen på utstilling til høsten. Det blir spennende.
Lykke til lille venn.

7 måneder gammel