Vesttun’s Lucas Black Wonder Boy


Kallenavn
Lucas

Registreringsnummer
12675/05

Født
10. mai 2005

Foreldre:
Far: NUCH Lundecock’s Easy Come Easy Go
Mor: Vesttun’s Evita Black Image

HD/Øyne:
HD: A
Øyne: Fri

Lucas er nest yngste sønn av Evita og ligner veldig på sin mor med den hvite perleraden rundt halsen. Han skulle også til Nordnorge men ble ikke hentet når han var leveringsklar. Tilslutt ble han avbestilt. Det hadde vært mange forespørler på ham, men siden han var bort bestilt, tok de sobel valp istedet. Etter hvert bestemte vi oss for å beholde ham selv og det er vi veldig glad for. Han er nå Malin sin 2.hund hos oss. Lucas er blitt en meget pen hannvalp. Med nydelige utrykksfulle øyne som han vet å benytte i alle annledninger. En svært harmonisk valp som allikevel vet hva han vil. Han går godt sammen med de voksne hundene og har i det siste gått tur med de store ”gutta boys.” Til tross for få utstillinger ble han kåret til årets Vestlands Collie, hannvalp for 2005. På kritikkene hans har det stått meget lovende valp. Han har kraftig fin beinstamme og sterke gode bakbein. Vi prøver å la Lucas og hans søster Leah få utvikle seg hver for seg slik at de blir gode selvstendige individer. Det lar seg lett ordne, i en så stor flokk som vår. Men med tiden vil de jo få være mye mer sammen. Vi har god erfaring med å oppdra bror og søster fra før og regner med at det skal gå bra i dette tilfelle også. Vi vil vente litt med utstilling mest fordi han har røytet en del og dessuten trenger han mer tid enn søsteren. Leah. Lucas er en helt spesiell hund som vi setter stor pris på. Lykke til lille venn.

Lucas som nå er Malin sin hund, kom endelig i pels igjen og vi tok ham med på de ukentlige treninge igjen. I 2007 prøvde vi han på nytt i utstillings ringen og da oppnådde han Ck og 3 BHK i Stavanger på NCK avd Rogaland. Han oppnådde også den røde pris fra Collieklubben. Dessuten ble han senhøstes, i siste liten parret med Jeanin. Resultatet ble lille Ronjah som ble født 28.12.07

En stoltere pappa skal en lete lenge etter. Det er helt herlig å se dem sammen når hun var på valperommet og når hun nå kommer på besøk. Lucas har forandret seg mye etter at valpen ble født men han er like snill og kjærlig, med dype drømmende øyne som enhver kan misunne ham. Disse har heldigvis datteren arvet.

Lucas har nå fyllt 3 år og fortiden leker han mye med lillesøsteren Ninja og Mac (Mac Gayver) En herlig trekløver i hovedflokken. Lykke til videre.