NUCH Maleza Jonas Just Shaded

 

 

 

 

 

 

 

IMG_8547


Kallenavn
Jonas

Født
29. september 2004

Foreldre
Far:
Mor:

HD/Øyne
HD: B
Øyne: Fri

Jonas kom til oss som et nytt friskt tilskudd, til flokken vår i Påsken 2007. Vi fikk en spennende telefon fra hans oppdretter om vi kunne tenke oss å få Jonas til vurdering siden vi ikke hadde sobel hannhund og vi dessuten hadde god erfaring med omplasserings hunder. ” Far” slo til med en gang og turen gikk til Lærdal, der ett møte skulle finne sted. Vi var veldig spent alle fire. Ut av bilen kom en aldeles nydelig, rød solstråle og det ble kjærlighet fra første stund. Gleden var gjensidig, for fra det øyeblikket ”far” fikk båndet og de stolt spaserte bortover veien, var de begge solgt. Fortiden er Jonas far sin helt spesielle gutt og Jonas har funnet seg helt til rette i flokken.

Han er en helt spesiell og herlig hund som alle blir veldig glad i og som vekker oppsikt hvor han kommer. Han er blitt en av Silje sin hunder hos mormor og morfar. På sin første utstilling hos oss ble han 2. BHK med CK. ”Far” trener med ham hver uke og snart går turen videre til nye utstillinger. Jonas er sønn av Adam og har mye tilfelles med pappaen sin. Fra før har vi Bellami, en halvsøster til Jonas som også er datter av Adam. Vi er veldig glad for at vi nå har to etterkommere av Adam. Dessuten er Buffy en 3. halvbror av dem, far til Evitas siste kull. Et veldig pent kull, med en flott sobelfarge.

Jonas er kommet for å bli hos oss. Vi kan ikke tenke oss å levere ham fra oss nå. Han har funnet seg godt til rette i hele flokken og har funnet sin plass på rangstigen blant hannene. Nå skjønner vi hvorfor det har vært så vanskelig for oss å finne en ny sobel hannvalp etter at vi mistet vår kjære Julian. Det skulle nok være plass til Jonas når tiden var inne. En stor takk til Inger Marie og Eddy for at vi ble kontaktet og fikk tilbudet, da de fikk Jonas tilbake til sin kennel.

Han har nå lagt på seg flere kilo og har fått en ny skinnende rødbrun skygget pels. Jonas har nydelige ører, flotte bevegelser og lang fin hale. Er HD fri og fri på øynene. Kort sagt en gylden drøm av en hannhund.